Schapenkoppen speldje

Iemand in het zonnetje zetten in Dordrecht?

Een schouderklopje, bloemetje, fles wijn of een compliment zijn vaak prima. Soms moet er meer gedaan worden en verdienen mensen een waarderingsspeldje. Studio Blijmakers heeft een unieke Blijmaker bedacht: Het schapenkoppen speldje.

Het schapenkoppen speldje

Wil je iemand in het zonnetje zetten met dit typisch Dordtse speldje?
Er zijn talloze mogelijkheden. Denk eens aan: vrijwilligers , ambassadeurs, jubilarissen, bijzondere verdiensten, werknemer van de maand, stimuleringsprojecten, Dordtenaar van het jaar, aanmoedingsprijzen, winnaars van sportwedstrijden, etc.

Bedacht in Dordrecht en gemaakt in Dordrecht… Dordtser kan het niet!

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden waar het Schapenkoppen speldje voor ingezet kan worden. Voor meer informatie kunnen particulieren, verenigingen, stichtingen, instellingen, sportclubs, bedrijven en de gemeente vrijblijvend contact met ons opnemen via info@ericadewinter.nl

Maandag 12 december 2016  zijn de eerste Schapenkoppen speldjes uitgereikt aan wethouder Rik van der Linden en wethouder Karin Lambrechts.

Op de bijeenkomst ‘één voordeur voor ondersteuning in Dordrecht’ hebben de wethouders, de Sociale Teams en de jeugdteams een interventie overeenkomst getekend waarin staat dat alle partijen de Sociale Teams gaan door ontwikkelen.

De Sociale Teams hebben de wethouders met het Schapenkoppen speldje ambassadeurs gemaakt van de teams. Daarmee hopen ze dat de wethouders er op toe zien dat de Sociale Teams van en voor de bewoners blijven.

Schapie speldje voor Dordtse wethouders
Wethouder Rik van der Linden en Karin Lambrechts ontvangen het Schapenkoppen speldje. Foto: Cees Schilthuijzen